Futiskauppa on myös seurakauppa!

Futiskauppa haluaa olla mukana tukemassa kotimaista joukkueurheilua. Palvelemme seuroja ja yhteisöjä kaikkiin urheilutekstiileihin ja -välineisiin liittyvissä kysymyksissä.

Mikä on seurasopimus?

Seurasopimusmallistomme ovat tarkoitettu kaikille Suomen urheiluseuroille ja joukkueille. Tarjoamme edulliset, tuntuvasti alennetut seurahinnat kaikille seuroille, yrityksille ja yhteisöille.

Kun keskitätte hankintanne Futiskauppaan, hyödytte parhaiten monipuolisesta valikoimasta ja tarjoamistamme sopimusasiakkaan eduista. Yhtenäisen seuramalliston kautta pyrimme auttamaan joukkuettanne hankkimaan oikeanlaiset vaatteet ja varusteet mahdollisimman helposti ja vaivattomasti.

Sopimus räätälöidään juuri teidän seuran/ yhdistyksen tarpeisiinne sopivaksi ja tarvittaessa pidämme aina tietyn määrän asusteita varastossa uusien jäsenien varalta. Sopimukseen sisältyy myös varusteiden painatukset erikoishinnoin.

Tarjoamme seurasopimukset seuraaville tuotemerkeille: Givova, Legea, Patrick ja Zeus. Seurasopimuksen pituus on aina vähintään kolme vuotta, kysy lisätietoja sopimuksesta myynti@futiskauppa.net

Olipa joukkueesi sitten suuri tai pieni, löydät valikoimastamme varmasti juuri teille sopivat ratkaisut!