Kaikki parhaiten myyvät
  • Banner

  • Banner

  • Banner

FUTISKAUPPA

Koronavirus on iskenyt lujaa monen elämään - myös me jalkapalloa rakastavat olemme saaneet kovia iskuja vyön alle.

Mutta elämä jatkuu ja kesä tulee varmasti. Sitä koska jalkapallosarjat tulevat tänä vuonna pyörähtämään käyntiin ei tiedä vielä varmaan kukaan. Eikä sitäkään millainen jalkapallokausi 2020 tulee olemaan.  Kaikesta negatiiviudesta huolimatta luotetaan tulevaan ja katsotaan rohkeasti eteenpäin! Ja kun erotuomari viheltää pelin käyntiin ollaan täysin rinnoin mukana meille rakkaan lajin parissa.

Futiskauppa haluaa olla mukana auttamassa seuraasi kohti parempaa huomista - meidän kautta saat varmasti kilpailukykyiset hinnat kaikille seura-asuhankinnoille painatuksia unohtamatta. Valikoimassamme on myös paljon kiinnostavia tuotteita niin valmentajille kuin erotuomareillekin. Tee järkipäätös ja keskitä seurasi varustehankinnat meille tekemällä seurasopimus. Säästät jopa yli 30% varustehankinnoista! 

Valikoimiimme kuuluu mm. peliasut, sublimaatioasut, verryttelyasut, valmennusvälineet, erotuomaritarvikkeet ja peliasupainatukset!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Seurasopimus

Futiskauppa haluaa olla mukana tukemassa kotimaista joukkueurheilua. Palvelemme seuroja ja yhteisöjä kaikkiin urheilutekstiileihin ja -välineisiin liittyvissä kysymyksissä.

Mikä on seurasopimus?

Seurasopimusmallistomme ovat tarkoitettu kaikille Suomen urheiluseuroille ja joukkueille. Tarjoamme edulliset, tuntuvasti alennetut seurahinnat kaikille seuroille, yrityksille ja yhteisöille. 

Katso lisää