PrestaShop
Asiakkaitamme

Atlantis FC

Sports for the All

Hukkabasket Sipoo

FC Kiffen

Nekalan Pallo

Suomen Palloliitto

Erikoiset

Erikoiset
Kaikki alennustuotteet

1. Toimittaminen

Valmiin tilauksen käsittely pyritään tekemään 48 tunnin sisällä sen vastaanottamisesta. Valmiilla tilauksella tarkoitetaan tilausta, jonka kaikki tuotteet ovat varastossamme ja varattuina tilaukseen, sekä tilauksen maksutapa on hyväksytty.

Emme ole velvollisia varaamaan muita saman tilauksen tuotteita asiakkaalle, jos yhden tuotteen saatavuus on huono, tai sen toimitus viivästyy meistä riippumattomista syistä. Kuluttaja voi vaihtoehtoisesti hyväksyä joko viivästyneen tuotteen jälkitoimituksen tai tilauksen perumisen. Jälkitoimituksen postikulut veloitetaan normaalisti voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

Tilauksessa olevia tuotteita varataan enintään 7 päivää, minkä jälkeen tilaus perutaan ellei asiakas ole suostunut jälkitoimitukseen näiden ehtojen mukaisesti.

2. Maksaminen

Ajankohtaiset tiedot maksutavoista löytyvät Futiskauppa.net-sivustolta. Tuotteita ei toimiteta ennen kuin asiakas on maksanut tilauksen pankkitilillemme tai sivustomme tarjoamalla muulla maksutavalla.

Seura-asiakkailla on mahdollisuus hakea laskutusasiakkuutta. Lisätietoa saat sähköpostilla osoitteesta myynti@futiskauppa.net.

3. Palauttaminen

Tarjoamme asiakkailleen 14 päivän palautusoikeuden. Tuotteet voi palauttaa joko postin kautta tai suoraan showroomiimme sovittuna ajankohtana. Asiakas vastaa itse kaikista palautuskustannuksista.

Ennen tilauksen palauttamista tulee sinun sopia palautuksesta kirjallisesti asiakaspalvelumme kanssa (myynti@futiskauppa.net). Ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta, jos hän on ottanut tuotteen käyttöön.

Palautusoikeuden rajoitukset määräytyvät kuluttajansuojalain 6. luvun 16 mukaisesti: Räätälöidyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta, ellei kyse ole valmistusvirheestä. Räätälöidyllä tuotteella tarkoitetaan normaalista myyntituotteesta eroavaa tuotetta esim. painatusten vuoksi. Palautettavat tuotteet tulee pakata huolellisesti.